Picture of the authorPicture of the author
/ , среда, 07.08.2013

Фонд “Европски послови” одржаће обуку у Покрајинском заводу за социјалну заштиту

Читај ми

Читај ми
AA

Представници Фонда „Европски послови” АП Војводине одржаће петодневну обуку за запослене у Покрајинском заводу за социјалну заштиту у Новом Саду (Булевар Михајла Пупина 25, канцеларија бр. 16-17). Обука под називом „Структура развојне помоћи Европске уније и како до ње стићи” обухватиће низ презентација и радионица на којима ће полазници имати могућност да стекну основна знања која су неопходна за успешно конкурисање за фондове ЕУ доступне институцијама из Србије.
Кроз интерактиван рад, запослени у овој институцији ће у првом делу обуке моћи да почну са развијањем потенцијалних предлога пројеката преко алата који се користе приликом конкурисања за средства ЕУ, док ће у другом делу бити упознати са буџетом пројекта и апликационим формуларом.
Након завршетка обуке полазници ће бити оспособљени да самостално формулишу пројекте и позиционирају их у оквиру дефинисаних приоритета и финансијских могућности које су на располагању. На овај начин, мотивисаће се да учествују у новим изворима финансирања и поспеше сарадњу на ову тему са својим партнерима. Први део обуке одржаће се од 6. до 7. јуна, док ће други део обуке бити одржан од 19. до 21. јуна 2013. године.

fixed-img