Picture of the authorPicture of the author
/ , субота, 07.03.2015

Милијарду динара за развој Покрајине

Читај ми

Читај ми
AA

Управа за капитална улагања Аутономнe покрајине Војводине објавила је данас два позива за учешће у јавним конкурсима за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре и пројеката у области водоснабдевања и заштите вода. Јавни конкурс jе отворен од 09.03.2015. године до 19.03.2015. године до 16.00 часова. Право учешћа на јавном конкурсу имају јединице локалне самоуправе на територији Аутономне покрајине Војводине.

Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре намењена је за финансирање и суфинансирање пројеката изградње, реконструкције и санације саобраћајница и саобраћајних објеката у јавној својини на територији Аутономне покрајине Војводине. У складу са Покрајинском скупштинском одлуком о буџету Аутономне покрајине Војводине за 2015. годину, за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре предвиђена су средства у износу од 300.000.000,00 динара.

Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у области водоснабдевања и заштите вода намењена су за финансирање и суфинансирање пројеката изградње, реконструкције и санације система за водоснабдевање, припрему воде за пиће, прикупљање, одвођење и пречишћавање отпадних вода у јавној својини на територији Аутономне покрајине Војводине. Средства не могу да буду коришћена за финансирање изградње кућних прикључака. У складу са Покрајинском скупштинском одлуком о буџету Аутономне покрајине Војводине за 2015. годину, за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре предвиђена су средства у износу од 150.000.000,00 динара за пројекте водоснабдевања и 550.000.000,00 динара за пројекте заштите вода.

Детаљне информације о конкурсима, начину и роковима пријаве, могу се пронаћи на интернет презентацији Покрајинске владе www.vojvodina.gov.rs/sr/документа/конкурси .

fixed-img