Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 19.03.2015

Носиоци знака ,,Најбоље из Војводине“ на сајму хране, пића и опреме за туризам у Поречу

unnamed

Читај ми

Читај ми
AA

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова, наступa и ове године пети пут на 30. Међународном сајму прехране, пића и опреме за туризам «PROMOHOTEL POREČ 2015», који се одржавa у Поречу у периоду од 18. до 21. марта 2015. Наступ на овом сајму реализује се у складу са Протоколом о сарадњи АП Војводине и Истре из 2006. године.

На заједничком штанду се представљa 15 излагача из АП Војводине, тачније компаније чији су производи носиоци знака ,,Најбоље из Војводине“, чији производи имају географско порекло, извозници и потенцијални извозници из пољопривредно-прехрамбеног сектора, удружења чији су производи награђивани на сајмовима, као и Туристичка организација Војводине.

Овогодишњи сајам је отворио жупан Истарске жупаније Валтер Флего, који је потом посетио изложбени простор Војводине са градоначелником Пореча Едијем Штифанићем и председницом Господарске коморе Пула Јасном Јаклин Мајетић.

Oве године ће на сајму бити организован Дан Војводине, 20. марта 2015, када ће бити представљен пројекат ,,Богатство различитости“ који заједнички реализују Секретаријат и Кластер туризма ,,Истар21“. Званичници Истарске жупаније и града Пореча и посетиоци ове истарске манифестације имаће прилику да уживају у богатом и разноврсном музичком програму, фолклору и гастрономској понуди Војводине.

fixed-img