Picture of the authorPicture of the author
/ , уторак, 23.12.2014

Одржан традиционални новогодишњи пријем за новинаре

23122014_Djuric_prijem 01

Читај ми

Читај ми
AA

У холу Покрајинске владе данас је одржан традиционални новогодишњи новинарски пријем, на којем су се обратили новинар недељника на словачком језику „Хлас људу“ Јурај Бартош и заменик покрајинског секретара за културу и јавно информисање Милорад Ђурић.

– Као представник новина, које ове године обележавају 70 година постојања, а ја нешто мање од тога, пожелео бих свима срећне божићне и новогодишње празнике уз једну поруку да останемо истрајни у свом послу. Поред истрајности и професионалности у извршавању новинарског позива, важно је бити поштен, првенствено према себи, према читаоцима и слушаоцима, јер је истина увек вреднија од неистине-рекао је између осталог Бартош.

Поздрављајући присутне колеге испред Покрајинског секретаријата за културу и јавно информисање заменик Ђурић је истакао задовољство што смо се као и сваке године и ове окупили да обележимо годину за нама, а која је била сложенија и комплекснија у односу на године пре ње.

– Поред свих новонасталих ситуација, трудили смо се свако са своје стране буде професионалан и да урадимо свој посао на најбољи могући начин, због чега су грађани Војводине били добро информисани – рекао је заменик Ђурић и на крају пожелео срећне предстојеће празнике.

fixed-img