Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 09.10.2014

Отворена изложба у вртићу „Алиса у земљи чуда“ у Зрењанину

unnamed2

Читај ми

Читај ми
AA

У организацији Фонда за капитална улагања АП Војводине, данас је отворена изложба ликовних радова деце која похађају вртић и предшколску наставу у вртићу „Алиса у земљи чуда“ у Зрењанину. Отварању изложбе радова и уручивању пригодних поклона за сву децу, која је организована у оквиру манифестације Дечја недеља, присуствовали су в.д. директора Фонда за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић и директор Предшколске установе „Зрењанин“ Владимир Петровић.

„Свако дете срећног лица чува једна породица – слоган је под којим се ове године одржава Дечја недеља у Србији, у жељи да се посебна пажња посвети оснаживању породице и остваривању права сваког детета да одраста у породичном окружењу. Сматрајући вас својом породицом, а као један од финансијера изградње „Алисе у земљи чуда“, желели смо да вам кажемо да ми своју породицу не заборављамо, већ мислимо о њој, пратећи је како одраста и развија се. Ова изложба радова је показала да смо сви победници, јер смо успели да изградимо вртић за многе генерације зрењанинске деце“, изјавио је овом приликом в.д. директора Фонда за капитална улагања Небојша Маленковић.

Маленковић је истакао да улагања Покрајинске владе у изградњу вртића у Старчеву, Руми, Качареву, Шиду, Новом Саду, Сремској Митровици, Зрењанину представљају улагања у будућност свих грађана Војводине.

Вртић „Алиса у земљи чуда“ званично је почео са радом 01. септембра 2014. године. Средства за изградњу овог савременог вртића, обезбедили су Фонд за капитална улагања АПВ у износу од 60.000.000,00 динара , Град Зрењанин са уложених 19.000.000,00 динара и Месна заједница „Граднулица“ у износу 3 милиона динара, које је обезбедила из самодоприноса мештана.

fixed-img