Picture of the authorPicture of the author
/ , уторак, 13.05.2014

Председник Пастор разговарао са генералним директором РУВ РТВ Срђаном Михајловићем

Читај ми

Читај ми
AA

Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и генерални директор РУВ Радио-телевизије Војводине Срђан Михајловић разговарали су данас о пословању, финансирању и другим актуелним темама које се тичу несметаног функционисања Радио-дифузне установе Војводине.

Након још једном потврђене оцене великог значаја који РУВ РТВ има за информисање грађана АП Војводине, директор Михајловић је известио председника Пастора да се покрајински јавни сервис, без обзира на финансијске потешкоће са којима је суочен, налази на позитивном путу консолидације.

На састанку је изражено очекивање да ће се предстојеће усвајање медијских закона позитивно одразити на даљи рад ове установе и да ће, зависно од будуће медијске регулативе, бити омогућено решавање појединих заосталих проблема.

Михајловић и Пастор разговарали су и о активностима и амбицијама који РУВ РТВ има везано за преузимање лидерске позиције у раду будуће дунавске медијске мреже, у оквиру Дунавске стратегије, односно пројекта сарадње подунавских градова и регија.

fixed-img