Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 27.11.2014

Представници Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова примили делегацију из Чешке Републике

27112014 poseta 01

Читај ми

Читај ми
AA

Делегација Чешке Републике, из региона Храдец Кралове, боравила је јуче у АП Војводини у посети Покрајинском секретаријату за привреду, запошљавање и равноправност полова, са циљем размене искустава о коришћењу средстава из претприступних фондова Европске уније. Они су у склопу боравка у Војводини обишли Чешко Село и месну заједницу Крушчицу са подручја општине Бела Црква, где су уручили израђене стратегије локалног економског развоја. Делегацију су у згради Покрајинске владе примили представници Секретаријата, помоћник покрајинског секретара за област привреде Жељко Двожак са сарадницима за област предузетништва, саобраћаја и електронских комуникација.

У саставу делегације су били представници Управе региона Храдец Кралове, Центра за развој инвестиција и иновације и Департмана за регионални развој. На радном састанку се дискутовало о могућностима сарадње у оквиру пројеката које финансира ЕУ, размени искустава у погледу кластера и могућностима њиховог повезивања и умрежавања, као и о сарадњи универзитета обе земље.

fixed-img