Picture of the authorPicture of the author
/ , среда, 27.04.2022

Уручени уговори за подстицај ловства у Војводини

Читај ми

Читај ми
AA

Представници Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство уручили су данас 200 уговора корисницима, који су остварили право на средстава из Буџетског фонда за развој ловства АП Војводине у 2022. години.

Укупна вредност  инвестиције је нешто више од 41 милион динара, од чега је 35,2 милиона динара обезбедио ресорни секретаријат, док су сами корисници инвестирали 5,8 милиона динара.

Представницима ловачких друштава обратио се помоћник ресорног секретара Милан Дозет, који је подсетио на то да је ресорни секрератријат у 2022. години за реализацију годишњег програма коришћења средстава из Буџетског фонда за развој ловства АП Војводине определио 77 милиона динара.

„За средства намењена за финснирање набавке опреме за ловишта конкурисало  је укупно 76 ловачких удружења, једно јавно предузеће и једно привредно друштво. У наредним месецима биће расписани конкурси за финансирање изградње реконструкције и санације ловно-техничких објаката и набавке живе дивљачи у вредности од 40 милиона динара“, најавио је Дозет и честитао корисницима на добијеним средствима.

 

fixed-img