Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 12.02.2015

Успешна презентација производа појединих војвођанских привредника на сајму хране и пића у Москви

Читај ми

Читај ми
AA

На међународном сајму хране и пића у Москви ,,ПРОДЕКСПО 2015“ реализовани су први конкретни послови војвођанских привредника. Компаније ,,Фриго Жика Соко“ из Руме, ,,Jam and Jelly“ из Ирига и ,,Сава Ковачевић“ из Врбаса оствариле су значајне резултате на овогодишњем сајму истичући се својим прехрамбеним производима.

Компанија ,,Фриго Жика Соко“ из Руме која производи расхладне, термичке и неутралне уређаје за кланичну индустрију, угоститељске и трговачке објекте, испариваче, кондензаторе и расхладне агрегате, потписала је предуговор са фирмом ,,Агапа Плус“ из Москве о опремању пекара и посластичарница у Москви са опремом ,,Фриго Зика Соко“. Ова руска компанија се бави и пружањем услуга инсталације, поправке и одржавања индустријске расхладне и вентилационе опреме, и трговином на велико и мало. Потписивање уговора ове две компаније предвиђено је за крај фебруара, када ће се прецизирати све појединости.

Поред тога, веома запажену презентацију својих производа на заједничком штанду имале су и компаније ,,Jam and Jelly“ из Ирига и ,,Сава Ковачевић“ из Врбаса.

Поменуте чињенице свакако указују на веома успешан овогодишњи наступ привредника из АП Војводине у Москви.

fixed-img