Picture of the authorPicture of the author
/ , петак, 07.03.2014

Војводина на Међународном сајму туризма у Берлину

Читај ми

Читај ми
AA

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова је, у сарадњи са Туристичком организацијом Србије, ове године организовао и пружио подршку туристичкој привреди Војводине за наступ на престижној туристичкој берзи „ITB BERLIN 2014“, која се одржава у Берлину од 5. до 9. марта ове године.
На заједничком штанду, туристичке потенцијале и туристичке производе АП Војводине представили су Туристичка оргаизација Војводине, винска кућа “Ковачевић”, Новосадски сајам и туристичка агенција “Магелан”, који су за овај наступ изабрани путем јавног позива Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова.
На веома посећеној јучерашњој конференцији за штампу која је одржана у великом ICC центру берлинског сајма, Војводина је представила Дунав, Нови Сад – Фестивал EXIT, Суботицу и Палић, Фрушку гору и њено културно населеђе, винске путеве, кампове, салаше и гастрономију. По први пут је у Берлину Туристичка организација Војводине представила свој нови промотивни филм.

fixed-img