Picture of the authorPicture of the author
/ , петак, 22.08.2014

Завршни радови на спортској хали у Инђији

DSC_0020

Читај ми

Читај ми
AA

Представници локалне самоуправе општине Инђија и в.д. директора Фонда за капитална улагања AП Војводине Небојша Маленковић јуче су обишли радове на изградњи нове спортске хале у Инђији који теку планираном динамиком.

Фонд за капитална улагања АП Војводине издвојио је око 900 милиона динара за изградњу овог објекта. У току су грађевинско – занатски радови. Како наводе представници Дирекције за изградњу општине, све је спремно за бетонирање плоче на самом борилишту, а за десетак дана кренуће и комплетна монтажа трибина, тачније постављање седишта.

Небојша Маленковић је рекао да је, и поред свих техничких и материјалних потешкоћа које су се јављале у претходним годинама, Фонд за капитална улагања Војводине успео да обезбеди финансијаску подршку за комплетан завршетак радова. “За изградњу овог велелепног спортског објекта, до сада је издвојено око 600 милиона динара, а остатак ће се уплаћивати у складу са динамиком радова”, додао је Маленковић.

Представници локалне самоуправе задовољни су оним што су могли да виде током обиласка радова. Петар Филиповић, председник општине Инђија, истакао је да ће хала већ у току следеће године бити стављена у функцију и да је њено постојање од велике важности како за град, тако и за све његове грађане, јер овакав објекат не постоји нигде у близини.

Нова спортска хала у Инђији изграђена је у складу са највишим светским стандардима, где је посебна пажња поклоњена енергетској ефикасности. У овом спортском објекту налазиће се 1800 седећих места на основним трибинама и још додатних 500 места на телескопским трибинама.

fixed-img