Picture of the authorPicture of the author
/ , петак, 28.08.2015

„Живот у складу са природом – успешна жена на селу“

Читај ми

Читај ми
AA

Директорка Завода за равноправност полова Весна Шијачки отвориће у суботу 29. августа на „Нананином салашу“ у Бездану пету по реду школу едукације у области органске производње.

У циљу промовисања органске производње у Војводини, Завод за равноправност полова осмислио је програм „Отворених школа едукације“
које представљају нови вид подршке развоју женског предузетништва у области органске производње, и које поред других алатки, попут огледних поља, инкубатора, менторинга и удруживања, унапређују професионалне вештине и компетенције предузетница, али пружају подршку и другим заинтересованим лицима за овакав вид бављења пољопривредом.

У оквиру пете „Отворене школе едукације“ на породичном газдинству предузетнице Блаженке Бероње, Удружења жена „Ферониа“ из Бездана одржаће једнодневну едукацију „Живот у складу са природом – успешна жена на селу“.

Пројекат је финансиран средствима Завода за равноправност полова у оквиру “Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава удружењима жена на територији АП Војводине за финансирање предузетничких иницијатива у области органске производње”.

fixed-img