Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, уторак, 03.10.2006

Бојан Костреш разговарао о уставу са правним експертима

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 02. октобар – Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш разговарао је данас на одвојеним састанцима са представницима невладине организације правних експерата Форум ИУРИС (Јурис) и представницима Комисије за праћење прописа из области уставног права Управног одбора Адвокатске коморе Војводине о Предлогу устава Републике СрбијеНови Сад, 02. октобар – Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш разговарао је данас на одвојеним састанцима са представницима невладине организације правних експерата Форум ИУРИС (Јурис) и представницима Комисије за праћење прописа из области уставног права Управног одбора Адвокатске коморе Војводине о Предлогу устава Републике Србије.
"Веома је важно да у овом тренутку најозбиљније могуће приступим овој теми и донесем одговорну и компетентну одлуку везану за нови устав. С максималном пажњом приступам овим разговорима, желим да сагледам ситуацију из свих углова, да саслушам мишљење стручњака и тек онда донесем коначни суд и одлуку која бити у интересу грађана Војводине и Србије", нагласио је Костреш.
Председник војвођанског парламента најавио је да ће у наредних неколико дана о Предлогу новог устава Републике Србије поново разговарати и са председницима Националних савета националних заједница, као и са још неким представницима стручне јавности. КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА
СКУПШТИНЕ АП ВОЈВОДИНЕ

fixed-img