Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 11.10.2006

Бојан Костреш разговарао са представницима Мајкрософта

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 10. октобар- Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш разговарао је данас са представницима Мајкрософта који бораве у Новом Саду поводом "Синергије 06", која се одржава на Новосадском сајму, а представља најзначајнију ИТ конференцију за овај део Европе "Војводина је одувек била најразвијенији део Србије и многе напредне идеје прво су имплементиране управо код нас, а показујемо значајан напредак и у области информационе технологије", нагласио је Костреш и додао да постоји идеја о увођењу е-говернмент технологије (електронске управе) у покрајинску администрацију како би се олакшала комуникација грађана и привреде са органима управе.
Генерални директор Мајкрософта за земље југоисточне Европе Силвио Хоторен рекао је да у Србији постоје велики потенцијали за даљи напредак у области информационе технологије и додао да је пријатно изненађен високим квалитетом и логистиком конференције "Синергија 06".
Састанку су присуствовали и директор Мајкрософта за Србију Дејан Цветковић, директор продаје за велика предузећа Владан Живановић и Милош Тркуља, задужен за односе са владиним сектором.КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА
СКУПШТИНЕ АП ВОЈВОДИНЕ

fixed-img