Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 25.10.2006

Бранислав Бугарски, директор ВИП Фонда учествовао у раду Округлог стола

Читај ми

Читај ми
AA

Минхен, Нови Сад, 24. октобар – Другог дана трајања Сајма инвестиција и некретнина Еxпо- Реал 2006. Бранислав Бугарски, директор ВИП Фонда учествовао је у раду Округлог стола на тему "Инвестирајте у Србију" који је одржан у оквиру конференцијског дела сајмаОдржавање овог догађаја од великог је значаја за промоцију АП Војводине као инвестиционе дестинације, јер су округлом столу присуствовали поред потенцијалних инвеститора и представници немачке владе, али и велики број новинара.
У време одржавања Еxпо- Реала на истом простору одржава се и СИСТЕМС сајам информационих технологија у оквиру кога ће такође Србија учествовати у раду округлог стола заједно са Бугарском, Румунијом, Македонијом и
Такође је у оквиру другог сајамског дана изложбени простор ВИП Фонда посетио др Лео Кројц, координатор пројеката за југоисточну Европу из немачког министраства за економске односе са иностранством, али и Гхеоргхе Циуханду,градоначелник Темишвара (Румунија). У оквиру ових разговора учествовали су Синиша Лазић, секретар за привреду Извршног већа АП Војводине, Бранислав Бугарски, директор ВИП Фонда и Wолфганг Лимберт координатор програма ГТЗ-а за Србију.
Изложбени простор Војводине веома је посећен и другог дана сајма, представници локалних самоуправа презентују своје локације за инвестирање потенцијалним инвеститорима и успостављају контакте са појединцима и институцијама из области инвестиција.

fixed-img