Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, уторак, 03.10.2006

Деца из Дечијег села у посети председнику Скупштине Војводине

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 03. октобар – Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш угостио је данас Бранку Балабан, директорицу СОС Дечије село "Др Милорад Павловић" из Сремске Каменице и децу из Дечјег села, која су изразила жељу да посете покрајински парламентНови Сад, 03. октобар – Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш угостио је данас Бранку Балабан, директорицу СОС Дечије село "Др Милорад Павловић" из Сремске Каменице и децу из Дечјег села, која су изразила жељу да посете покрајински парламент.
Председник Костреш упознао је госте са пословима председника Скупштине и представио им Скупштину Војводине као парламент у којем се говори шест језика и који је по томе јединствен у Европи. Костреш и девојчица Чарна, штићеница овог дома, окачили су у кабинету председника слику "Пролеће", коју је Чарна поклонила председнику покрајинског парламента, приликом његове последње посете Дечијем селу.   
Директорица Балабан је захвалила председнику војвођанске скупштине и свим запосленима у покрајинској администрацији који су се током претходног месеца одрекли своје једнодневне зараде, у корист деце из Дечјег села.
"Свака помоћ нам је добродошла, а ова средства биће равномерно распоређена на 51 средњошколца којима је неопходна обућа и школски прибор, како би несметано похађали наставу", истакла је Балабан.
Костреш је нагласио да су врата Скупштине Војводине за Дечје село увек отворена и да ће и у будућности настојати да покрајинска администрација, у оквиру својих могућности, пружи помоћ и подршку штићеницима и управи ове установе.
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА
СКУПШТИНЕ АП ВОЈВОДИНЕ

fixed-img