Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, понедељак, 17.06.2024

Иванишевић отворио едукативну конференцију о предностима дигиталног маркетинга у продаји

Читај ми

Читај ми
AA

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић отворио је данас у Архиву Војводине едукативну конференцију „Дигиталним маркетингом до повећања продаје“ посвећену предузетништву, дигиталном маркетингу и актуелним стратегијама.

Иванишевић је овом приликом истакао да је циљ конференције упознавање младих људи са предузетништвом и да Секретаријат настоји да створи предузетнички оквир онима који се за то определе.

„Сви који желе да се баве предузетништвом треба да знају тачно који су то кораци, извори финансирања и изазови са којима се могу срести“, рекао је Иванишевић.

Ова едукација је једна од активности у оквиру кампање „Digital Sphere”, коју је иницирало Удружење младих предузетника Србије уз подршку Секретаријата и Привредне коморе Србије, са циљем да еминентни стручњаци из области дигиталног маркетинга пренесу своја знања младим предузетницима и студентима.

Према речима организатора, дигиталне технологије и алати, које су некада биле резервисане за велике корпорације, сада су доступне и малим и средњим предузећима, и неизоставан су део успешне пословне стратегије.

Данашња едукација је прва активност у оквиру кампање и посвећена је алатима као што су друштвене мреже, имејл маркетинг, оптимизација за претраживаче (CEO) и плаћено оглашавање по клику (PC), те начинима како предузетници могу ефикасно да допру до потенцијалних купаца, повећају продају и видљивост бренда.

 

fixed-img