Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 12.10.2006

Конкурс за реализацију Акционог плана политике за младе у Војводини

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 10. октобра – Покрајински секретаријат за спорт и омладину АП Војводине у склопу наставка реализације Акционог плана политике за младе у Војводини расписао је два конкурса: Конкурс за избор организације која ће вршити мониторинг и евалуацију пројеката који су одобрени конкурсом за реализацију акционог плана политике за младе у Војводини у 2006. години и Конкурс за избор организације која ће технички подржати формирање тима стручних сарадника/цаУкупан износ средстава на конкурсу за избор организације која ће вршити мониторинг и евалуацију пројеката је 490.000,00 динара и биће додељен у укупном износу организацији чији пројекат у највећој мери, квалитативно и технички, испуни тражене услове; а за други поменути конкурс за организације која ће обезбедити техничку подршку опредељена су средства у износу од 310.000,00 динара.
Поменути конкурси су намењени финансирању и/или суфинансирању: удружења грађана, институција, органа локалних самоуправа (у даљем тексту: организације), са седиштем на подручју АП Војводине (сарадничке – партнерске организације могу бити са седиштем ван територије АП Војводине).
Предлози пројекта подносе се искључиво на формулару који се може добити у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину или преузети на сајту www.сио.војводина.ср.гов.yу или www.омладина.инфо . На истим страна се налази текст Акционог плана политике за младе у Војводини;
Рок за подношење пријава је 25.октобар 2006.
Предлози пројекта подносе се искључиво на формулару који се може добити у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину, Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад или преузети на сајту www.сио.војводина.ср.гов.yу или www.омладина.инфо. На истим странама се налази текст Акционог плана политике за младе у Војводини.

fixed-img