Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 26.10.2006

Костреш разговарао са Мониторинг делегацијом Европске народне партије

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 25. октобар- Председник Скупштине АП Војводине Бојан Костреш разговарао је данас са Мониторинг делегацијом Европске народне партије о тренутној политичкој ситуацији у Србији и Војводини«Један од основних циљева покрајинске администрације јесте да Војводина буде «мост» између Србије и Европе како би, као најразвијенија регија унутар Србије по многим стандардима који се у њој примењују, дала свој допринос у процесу европских интеграција», истакао је Костреш.
Председник Скупштине АП Војводине је, у разговору са шефом Делегације Ерихом Кројхером и њеним члановима изнео ставове појединачних странака унутар владајуће коалиције у покрајинској скупштини о новом Уставу Републике Србије.Он је рекао да постоји јединствено мишљење да Војводина није добила све што је предвиђено платформом Извршног већа АП Војводине, али да постоји разлика у приступу појединачних странака и односу према новом уставу.
Председник Костреш и делегација Европске народне партије исказали су обострану жељу и спремност за размењивање искустава и остваривање сарадње у што више области.
Састанку је присуствовао и потпредседник Скупштине АП Војводине Шандор Егереши.

fixed-img