Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, недеља, 02.06.2024

Маја Гојковић гласала на изборима у Новом Саду

Читај ми

Читај ми
AA

Председница Покрајинске владе Маја Гојковић гласала је данас, нешто пре 10 часова, на локалним изборима у Новом Саду.

Председница Гојковић је своје гласачко право искористила на бирачком месту 180, АД „Железнице Србије“, у Улици Васе Стајића, заједно са братом.

Гојковић је након гласања изјавила да је данас празник демократије и да сваки Новосађанин и Новосађанка треба да  искористе своје гласачко право, да изађу на изборе и да својим гласом одреде како ће изгледати будућност Новог Сада, јер је то право и обавеза свих нас.

„То важи и за све градове у АП Војводини у којима се данас одржавају избори. Када прођу избори, а не изађете на гласање, не можете рећи да је неко други одлучио како ће изгледати ваша будућност“, рекла Маја Гојковић.

Гојковић је истакла да је подржала листу која говори како ће Нови Сад изгледати сутра, на којој су људи од интегритета са својим каријерама и пословима, које као Новосађанка познаје, зна коме поверава свој глас и Нови Сад сутра.

„Чули смо шта је све урађено у свим градовима у Војводини, посебно у Новом Саду у последње четири године, а најважније за сваког од нас је то што знамо какви су планови и како ће наш град изгледати у наредном периоду“, изјавила је Гојковић.

fixed-img