Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 29.05.2024

Маја Гојковић: Што пре идентификовати и привести хулигане

Читај ми

Читај ми
AA

Председница Покрајинске владе Маја Гојковић најоштрије осуђује синоћно дивљаштво појединаца у Новом Саду који су поцепали традиционалну заставу Војводине са јарбола испред Института „Биосенс“.

„Такво латентно непоштовање државних обележја, које се нигде у цивилизованом свету не може срести, заслужује оштру казну, која је и предвиђена законима Републике Србије“, навела је председница Покрајинске владе уз изражавање наде да ће надлежни органи што пре идентификовати и привести правди хулигане.

На снимку који је објављен у медијима, јасно се види да починиоцима оваквог кривичног дела није сметала ниједна друга истакнута застава, већ само традиционална заставе Војводине.

„Симптоматично је то што се овакав инцидент дешава у јеку притисака које на међународном нивоу трпи наша земља, али и само четири дана уочи одржавања локалних избора у великом броја градова и општина на територији Србије“, истакла је  Гојковићева, уз поруку да овакав чин засигурно не одражава став становника северне покрајине.

fixed-img