Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 15.11.2006

Милорад Ђурић присуствовао свечаној прослави јубилеја листа ”Дневник”

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 15. новембар – Лист "Дневник", покренуткао "Слободна Војводина", обележио је шездесетчетврту годишњицу.Прослави јубилеја, у просторијама "Дневника", присуствовао јепокрајински секретар за информације Милорад Ђурић, који је у своје, и у имепредседника Покрајинске владе мр Бојана Пајтића, честитао руководству изапосленима значајан јубилеј.
– Током више од шест деценија "Дневник" је постаотемељна медијска кућа, својеврсни критеријум и синоним новинарства Војводине.Ако за Србију важи изрека – Кад кажем новине мислим на "Политику", уВојводини то сасвим сигурно важи за "Дневник" – рекао је покрајинскисекретар Милорад Ђурић, подсетивши да "Дневник" није само редакцијановина, већ и холдинг – сложена организација која је пролазила кроз различитефазе и искушења.
  "Дневник холдинг" је кренуо у процес приватизацијеи већ наредне године биће разрешена дилема о будућем власнику, најавио јеЂурић. Подсетио је да је Покрајина, као оснивач, у претходном периоду,омогућила да се постојећи проблеми са којима се ова кућа суочава бар малоублаже.
– Верујем да ће нова енергија и оптимизам који ће доћи садобром приватизацијом холдинга омогућити даљи успешан рад ове куће – рекао јеМилорад Ђурић.   

fixed-img