Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, уторак, 26.12.2006

Новка Мојић уручила новогодишње пакетиће деци Дома ”Колевка” у Суботици

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 26. децембар – Покрајински секретарза демографију, породицу и друштвену бригу о деци Новка Мојић уручила је новогодишњепакетиће деци штићеницима Дома «Колевка» у Суботици.
– Покрајински секретаријат задемографију, породицу и друштвену бригу о деци, захваљујући разумевању Извршногвећа АП Војводине, издвојио је новац за новогодишње пакетиће многим малишанимаиз разних институција – рекла је Новка Мојић. – Пре свега смо мисли на децу безродитељског старања, децу са тежим и лакшим менталним оштећењем, као и задецу која су на дужем болничком лечењу у Дечјој болници у Новом Саду.
 Новка Мојић је подсетила да јеприоритет Покрајинског секретаријата за демографију, породицу и друштвену бригуо деци – брига о наталитету у Покрајини, али се посебно води рачуна одруштвеној бризи за најмлађе. Директорка Дома за децу и омладину «Колевка» МираЧавић, у име колектива и деце, захвалила се на новогодишњим даровима,напоменувши да Покрајински секретаријат за демографију, сваке године, обрадујењихове штићенике, што им пуно значи.

fixed-img