Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 23.12.2021

Отворене 11. „Новосадске дечије зимзарије“

Читај ми

Читај ми
AA

У холу Тржног центра “Биг” у Новом Саду, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић, отворила је вечерас 11. „Новосадске дечије зимзарије“.

У организацији Дечијег културног центра Новог Сада, на отварању су наступали Хор „Сунцокрети“, камерни ансамбл од 12 виолончела и ученици Музичке школе „Исидор Бајић“, а у наставку програма су им се придружили Хор „Чаробне фрулице“ и мали саксофонисти.

Секретар Драгана Милошевић је истакла да је велика радост бити у друштву најмлађих, јер су они наша будућност у коју морамо да улажемо и да је негујемо.

„Кроз игру, забаву, музику и учење, иако је распуст почео, радите на ширењу својих знања и сазнања, будите креативни, осмислите паметно слободно време, учите, а ми ћемо бити поносни на вас, као што смо  поносни и на Дечији културни центар Новог Сада, који је програм “Зимзарија” и осмислио“, поручила је  секретар Милошевић и истакла да ће Секретаријат на чијем је челу и надаље бити добар партнер  оваквим манифестацијама, чији садржаји богате  дечији педагошки и образовни програм.

fixed-img