Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 21.12.2006

Помоћ за изградњу центра за особе са аутизмом

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 21. децембар – Председник Скупштине АП ВојводинеБојан Костреш саопштио је данас да ће средства која су била предвиђена заорганизацију традиционалног новогодишњег коктела у Скупштини АП Војводине, битиутрошена у хуманитарне сврхе.«Донео сам одлуку да око 300 хиљада динара, колико би билоутрошено на новогодишњи коктел, буде усмерено ка Војвођанском друштву за помоћособама са аутизмом, и да та средства буду основ за почетак једне акције којаће омогућити велику инфо кампању и изградњу центра за особе за аутизмом»,истакао је Костреш.

Председник Костреш је, као највећи успех Скупштине Војводинеу протеклој години, издвојио манифестацију «Дани Војводине» у Француској, којаје у најбољем светлу представила привредне, културне и политичке потенцијалепокрајине и омогућила успостављање значајних веза и конкретних послова.
Као највећи неуспех Скупштине Војводине и целе покрајинскеадминистрације, Костреш је навео немогућност да се у нови Устав Србијеимплементира Платформа Извршног већа која подразумева законодавну, извршну,делимично судску власт, изворне приходе и имовину, и изразио наду да ће тајнеуспех у будућности бити исправљен.
«На крају, као свој лични успех истако бих то што су сеВојвођани одазвали позиву на бојкот референдума, не зато што сам их ја позвао,него зато што су тиме показали јасан став о томе какву Војводину желе», рекаоје Костреш. КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКАСКУПШТИНЕ АП ВОЈВОДИНЕ

fixed-img