Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, уторак, 11.06.2024

Председница Гојковић састала се са директором фестивала Егзит

Читај ми

Читај ми
AA

У сусрет овогодишњем Егзит фестивалу, који се одржава од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави, председница Покрајинске владе Маја Гојковић састала се данас са директором Егзита Душаном Ковачевићем.

Председница Гојковић истакла је да Егзит привлачи на десетине хиљада младих из целог света у Нови Сад и на најбољи начин промовише нашу земљу, те да је стога важна подршка свих нивоа власти овој манифестацији.

Имајући у виду да Егзит следеће године слави 25. година постојања, председница Гојковић најавила је подршку Покрајинске владе обележавању тог јубилеја.

Представљајући овогодишњи програм фестивала, директор Душан Kовачевић рекао је да Егзит почиње 10. јула, на дан рођења Николе Тесле, коме ће тај дан и бити посвећен и по коме ће, од ове године, како је најавио, главна фестивалска бина носити име.

Састанку у Покрајинској влади присуствовали су и покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Александра Ћирић Бошковић и представници „Егзита“ Иван Петровић и Тања Незић.

fixed-img