Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, четвртак, 30.11.2006

Пријем за младе спортисте учеснике кампање ”Буди фер – уживај у игри”

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 30. новембар – У оквиру кампање "Буди фер -уживај у игри", ученицима новосадских основних и средњих школа, чије сушколске екипе учествовале на општинском првенству у кошарци, поклоњене сумајице, као симбол уважавања њихових мотива за даље бављење кошарком. Напригодној свечаности у Извршном већу Војводине, ученицима су поклоне уручилиМодест Дулић, покрајински секретар за спорт и омладину, Александар Грмуша,директор и првотимци Кошаркашког клуба "Нови Сад".
Модест Дулић јеподсетио да је Покрајински секретаријат за спорт и омладину, пре две године,започео кампању "Буди фер", да би се младима приближио спорт,спортска култура, култура навијања и фер плеја.
– Желели смо да младима представимо спорт кроз позитивне вредности,које се стичу физичком активношћу, а које ће млади касније неговати као животневредности – казао је Модест Дулић.
АлександарГрмуша најавио је да ће жуте мајице, које су ученици данас добили на поклон,уједно бити и пропусница за све мечеве, које Кошаркашки клуб "НовиСад" игра као домаћин.
– Наш клуб подржао је акцију Покрајинског секретаријата заспорт и омладину. Желимо да млади кошарку не доживљавају само као спорт, већ икао начих да се такмиче и за то добију награду – казао је Александар Грмуша.
Кампању "Буди фер – уживај у игри" Покрајинскисекретаријат за спорт и омлдину организовао је у сарадњи са Кошаркашким клубом"Нови Сад" и Савезом за школски спорт и олимпијско васпитање НовогСада.

fixed-img