Picture of the authorPicture of the author
/ , четвртак, 30.11.2006

Пријем за представнике Канцеларије за европске послове у Европском парламенту

Читај ми

Читај ми
AA

Брисел, 30. новембар – Делегацију Канцеларије за европскепослове је, током боравка у Бриселу, примила шведска посланица у Европскомпарламенту, госпођа Оса Вестлунд.
– Европска унија треба да постане још снажнија, са вишечланова. Европа треба да буде континент без граница. Србија припада Европи.Упознала сам бројне младе људе из ваше земље и верујем да заједно можемомного постићи. Заједнички су нам ставови о демократији и једнакости. Заштитаживотне средине је један од разлога мог ангажмана у Парламенту, јер загађењене познаје визе и границе. Европска идеја је у сржи мировни пројекат и товерујем да је свима јасно, рекла је Оса Вестлунд, цлан Комитета за заштитуживотне средине Европског парламента.
– На састанцима које смо имали претходних дана, јасно јеисказан став да наша земља има европску будућност. Због подизања животногстандарда, бољих могућности за младе и сигурније старости. Још много треба даурадимо, али је сигурно да смо на добром путу, рекла је Андреа Стајић, која јегоспођу Вестлунд упознала са радом Канцеларије за европске послове. 

fixed-img