Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, понедељак, 05.11.2007

Расписан конкурс за доделу средстава за јавно информисање

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад,5. новембар – Покрајински секретаријат за информације расписао је конкурс зарасподелу средстава за јавно информисање. Средства у износу од 18 милионадинара одобравају се за подстицање производње и објављивањаинформативно-документарних програмских садржаја о свим релевантним друштвенимпитањима, а првенствено ради – објављивања информација, мишљења и идеја опојавама, догађајима и личностима о којима јавност има оправдан интерес да знау покрајинским, регионалним и локалним електронским медијима, интернет издањима и у новинама.На конкурс се могу пријавитиискључиво оснивачи јавног гласила: привредна друштва,  предузетници или удружења грађана чије јеседиште на територији Војводине, а који: производе и емитују радио и/илителевизијски програм, издају новине или уређују интернет издање.
Пријаве на конкурс се подносеискључиво на конкурсним обрасцима, који се могу добити у Покрајинскомсекретаријату за информације или на интернет адреси: www.војводина.ср.гов.yу.

Рок за подношење пријава је 15дана.Пријаве се упућују поштом наадресу: Покрајински секретаријат за информације, 21000 Нови Сад, БулеварМихаила Пупина 16 или се подносе лично, предајом писарници покрајинских органауправе у Новом Саду, у приземљу зграде Извршног већа Војводине.Текст конкурса објављен је листовима“Данас&рдqуо;, “Дневник&рдqуо; и “Грађански лист&рдqуо;.

fixed-img