Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, понедељак, 09.10.2006

Расписан конкурс за доделу средстава за унапређење рада општинских и регионалних медија

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 9. октобра – Покрајински секретаријат за информације расписао је конкурс за доделу средстава писаним и електронским општинским и регионалним медијима, са седиштем на територији АП Војводине за 2006. годину На основу резултата конкурса, биће одобрена средства за техничко-технолошко унапређење рада организација, које издају новине или производе и емитују радио и/или телевизијски програм у укупном износу од 12.150.000,00 динара. Поменута средства биће распоређена на следећи начин – за подршку унапређењу рада јавних нефинансијских предузећа и организација намењена је свота од укупно 1.350.000,00 динара, а за кориснике из категорије приватних предузећа предвиђен је износ од укупно 10.800.000,00 динара. Пријаве за конкурс се подносе у два примерка са назнаком за коју намену се средства траже, а уз пријаву треба обавезно приложити пројекат, којим се наводе приоритети за техничко-технолошко опремање и програмски циљеви. Конкурс је отворен до 24. октобра 2006. године.
Пријаве са пратећом документацијом се подносе лично, предајом писарници покрајинских органа управе у Новом Саду, у приземљу зграде Извршног већа АП Војводине или се упућују поштом на адресу: Покрајински секретаријат за информације, 21000 Нови Сад, Булевар Михаила Пупина 16.
Пријаве се подносе искључиво на конкурсним обрасцима, који се могу добити у Покрајинском секретаријату за информације или на Интернет презентацији ИВВ са адресом: www.војводина.ср.гов.yу, на страници Документи.

fixed-img