Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 21.08.2024

Саопштење са седнице Покрајинске владе

Читај ми

Читај ми
AA

Пoкрајинска влада је на данашњој седници, којој је председавала Маја Гојковић утврдила предлог изменe и допунe Покрајинске скупштинске одлуке о Годишњeм програму коришћења средстава из буџетског фонда за воде АП Војводине за 2024. годину, којом ће бити издвојено још 476 милиона динара за уређење каналске мреже и функционисање ХС ДТД.

Такође, Покрајинска влада утврдила је предлог изменe и допунe Покрајинске скупштинске одлуке о Годишњeм програму коришћења средстава из буџетског фонда за шуме АП Војводине за 2024. годину, којом ће бити издвојено додатних 126,1 милион динара за мелиорацију деградираних шума по санационим плановима оштећених шума услед дејства олујног ветра.

Пoкрајинска влада је донела одлуку о прибављању медицинске опреме за потребе здравствених установа у Војводини, у укупној вредности од 81,6 милиона динара.

Медицинска опрема обезбеђена је за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду, Дом здравља „Др Младен Стојановић” Бачка Паланка, Дом здравља „1.октобар” Пландиште и домове здравља у Житишту, Новом Бечеју, Сечњу, Шиду и Жабљу.

fixed-img