Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 25.04.2007

Семинар о развоју и реализацији политике за младе у Југоисточној Европи

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад,25. април – Покрајински секретаријат за спорт и омладину у сарадњи са ФорумСyд Балкан Програмом организовао је семинар о развоју и реализацији политике замладе у Југоисточној Европи. Током тродневног семинара, представници владиних иневладиних организација које се баве младима у Босни и Херцеговини, Црној Гории Мекедонији представиће резултате рада и разменити искуства у политици замладе и решавању проблема младих.
Помоћник покрајинког секретара заспорт и омладину Тања Бањанин истакла је да је, уз  размену искустава, семинар значајан зауспоставлајње сарадње са организацијама које се баве младима из земаља урегиону што ће свакао допринети бољој реализацији Акционог плана планаполитике за младе у Војводини.
– Спровођење омладинске политикеи реализација плана политике за младе у земљама у окружењу у различитим јефазама. Искуства наших комшија показаће нам докле смо ми стигли у решавањупроблема младих, а сигурно да ће и наша искуства у овој области њима бити одкористи –  рекла је Тања Бањанин.

fixed-img