Picture of the authorPicture of the author
/ Нови Сад, среда, 08.11.2006

Тихомир Симић учествује на конференцији о енергетици у Љубљани

Читај ми

Читај ми
AA

Нови Сад, 8. новембар – Под покровитељством премијера ВладеРепублике Словеније Јанеза Јанше, у Љубљани се 10. и 11. новембра 2006.године одржава Медјународна конференција под називом «Развојне могућности уцентралној и југоисточној Европи: Обновљиве енергије&рдqуо; – скуп угледнихексперата и представника влада, који су ресорно надлежни или имају одлучујућиутицај у области енергетике.
Испред АП Војводине, овој конференцији присуствоваће дрТихомир Симић, потпредседник Извршног већа АП Војводине, који ће се у оквирупанела под називом «Обновљиве енергије и улога пољопривреде» на комеучествују министри из земаља југоисточне Европе, обратити скупу са  рефератом на тему: «Стратегија коришћењаобновљивих извора енергије у АП Војводини».
Потпредседник Извршног већа Војводине др Тихомир Симићпредставиће АП Војводину као активног учесника у подстицању коришћења чистихенергија које су у функцији замене фосилних горива природним и обновљивимизворима енергије, а у циљу заштите животне средине и одрживог развоја. Циљје, такође, повећање заинтересованости страних инвеститора за улагања уенергетске пројекте у АП Војводини.  Кабинет потпредседника
др Тихомира Симића

fixed-img